Jump to content

Recommended Posts

The last few days SAS Core Service is consistently using anywhere from 10 to 20 percent of my CPU according to my Task Manager. This has always happened occasionally, but like is said the last few days it is constant. It is noticeably slowing down my system.  Any assistance will be greatly appreciated.

Bob

Share this post


Link to post
Share on other sites

What version of windows are you using? And what type of hard drive do you have?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/27/2021 at 3:13 AM, MagicBob58 said:

Winver - 20H2 bld 19042.928

 

Disk Intel optanet+938GBHDD

This is an issue that we are looking into. Could you please send me your email address in a private message?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried to message you, but the text area of the form is grayed out and cannot enter my email address. Is there another way to PM you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here.  This has been going on for 2-3 months now.  I have to shutdown SAS (Core Service and SAS Core Service.)  Win10 Ent 64 20H2

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried shutting down SAS, but the core service processor hogging continued. I had to uninstall it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...