Jump to content
ade0410

SAS not showing in Vista Security Centre

Recommended Posts

Hi there.

I am a potential customer and am running a trial version of SAS Pro 3.9 on my Vista 32-bit PC.

I've noticed that SAS does not appear in Vista's Security Centre as a running Malware app.

Is this normal/correct? KIS7 which I am running appears fine in there.

Any help would be appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi there.

I am a potential customer and am running a trial version of SAS Pro 3.9 on my Vista 32-bit PC.

I've noticed that SAS does not appear in Vista's Security Centre as a running Malware app.

Is this normal/correct? KIS7 which I am running appears fine in there.

Any help would be appreciated.

We have not made it appear there as of yet, it will in a future build.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Many thanks for your quicky reply and I'm pleased it wasn't something I hadn't done right.

Look forward to the future implementation of this. Am about to buy a license.

Keep up the good work.

Adrian

PS. Are you able to just confirm the usual memory usage for SAS? I've checked a few times and it can be 45mb then when I check again it was 70mb. Just curious.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Many thanks for your quicky reply and I'm pleased it wasn't something I hadn't done.

Look forward to the future implementation of this. Am about to buy a license.

Keep up the good work.

We look forward to having you as a customer!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×