Jump to content
angus49

No email notifications

Recommended Posts

Nick,

I am not receiving email notification when someone replies to my posts. I just checked my profile and it's set to do so. Any ideas?

Ed

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have again checked all of the settings in my profile, being sure that receiving emails is checked. I still am not receiving emails about my posts or replies. The only thing in the bottom left corner says "Stop watching this topic". I also have "Notify me when a reply is posted" checked here in my compose box. Any help from the forum administrators? Thanks.

Ed

Share this post


Link to post
Share on other sites

:idea: Possibly it might be that your ISP is filtering emails for reported *Spam* sender.

The reason i say that is because as an AOL user there are certain forums/websites that are legitimate(& certainly not spammers and/or spamming)whose emails are filtered out so i do not receive them.

Report SPAM function in the interface although a *good* thing can both be misused or mistakenly used(Right next to *delete* ) and websites get blackholed for mails after that :cry:

That said i have no probs with emails from this forum/SAS but do not receive email notifications from SpyWareWarrior forum or any mailings from a2(Emisoft) :?

Share this post


Link to post
Share on other sites
:idea: Possibly it might be that your ISP is filtering emails for reported *Spam* sender.

The reason i say that is because as an AOL user there are certain forums/websites that are legitimate(& certainly not spammers and/or spamming)whose emails are filtered out so i do not receive them.

Report SPAM function in the interface although a *good* thing can both be misused or mistakenly used(Right next to *delete* ) and websites get blackholed for mails after that :cry:

That said i have no probs with emails from this forum/SAS but do not receive email notifications from SpyWareWarrior forum or any mailings from a2(Emisoft) :?

Thanks, but I can't imaging my ISP is blocking this. I use Thunderbird for email instead of the webmail at RR so I haven't clicked anything there as spam. Thunderbird only filters after learning from me manually that I marked a mail as spam, and since I haven't received any email replies from this site this couldn't have happened through TB. I suppose I'll have to contact RR support to see if SAS forum has been blacklisted for some reason. Thanks again.

Ed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Man is there egg on my face. I just rechecked my profile and I had one letter wrong in my email address. That's what happens when you rely so much on spell check. Sorry guys, but thanks for all the help.

Ed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×