Jump to content
Sign in to follow this  
Ykcir

SAS not active or scanning correctly

Recommended Posts

Is anyone having this problem that I'm having? SAS Pro is always listed as inactive by my system info and despite uninstalling and re-installing it multiple times I still have this problem. Right now SAS is only functioning as a on demand scanner even though I have a lifetime subscription. Even when I run a scan it always skips windows system32, which is where most nasties like to hide. Does anyone else have these troubles? I have used SAS since November 2009 and have yet to even have it find a tracking cookie. I'm wondering is SAS compatible with win 7, Avira, ZoneAlarms, or maybe a combination?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is anyone having this problem that I'm having? SAS Pro is always listed as inactive by my system info and despite uninstalling and re-installing it multiple times I still have this problem. Right now SAS is only functioning as a on demand scanner even though I have a lifetime subscription. Even when I run a scan it always skips windows system32, which is where most nasties like to hide. Does anyone else have these troubles? I have used SAS since November 2009 and have yet to even have it find a tracking cookie. I'm wondering is SAS compatible with win 7, Avira, ZoneAlarms, or maybe a combination?

What version of SUPERAntiSpyware are you running?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×