Jump to content
membreya

Setup Wizard appears at each launch of SAS

Recommended Posts

I'm running Vista Ultimate and SAS 3.6.1000. I love this program and used it constantly in XP, however in Vista I'm noticing that every time I restart or everytime I exit the program and then relaunch it the setup wizard appears.

Is there any way to correct this or is it something that will be corrected in a future release?

Share this post


Link to post
Share on other sites
I'm running Vista Ultimate and SAS 3.6.1000. I love this program and used it constantly in XP, however in Vista I'm noticing that every time I restart or everytime I exit the program and then relaunch it the setup wizard appears.

Is there any way to correct this or is it something that will be corrected in a future release?

Are you installing from an Administrative level account? It sounds like something is blocking our access to the registry.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The account I installed it from is an administrative account. But thankyou..you just gave me an idea.

Selected compatibility on the program properties and set it to run as an Administrator ...launched it and it's fine. Took compatibility off and it's still fine :)

Not sure what happened but that seemed to fix it :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...