Jump to content
Sign in to follow this  
Fer34

SUPERAntiSpyware malfunction

Recommended Posts

Hi

I use Superantispyware Free and for a time that I started to take increasingly more to start, this time takes about 10 minutes and also raises the CPU to 100%.

The manual update of the database also takes too and increases the consumption of CPU and sometimes fails and gives me the opcíón to send a report.

Manually with SASUNINST.EXE and reinstall the program and not be solved.

Superantispyware Free 4.50.1002, Avast 6, Windows XP 32 bits.

Sorry for my bad English, hope you can understand. Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

I use Superantispyware Free and for a time that I started to take increasingly more to start, this time takes about 10 minutes and also raises the CPU to 100%.

The manual update of the database also takes too and increases the consumption of CPU and sometimes fails and gives me the opcíón to send a report.

Manually with SASUNINST.EXE and reinstall the program and not be solved.

Superantispyware Free 4.50.1002, Avast 6, Windows XP 32 bits.

Sorry for my bad English, hope you can understand. Thank you.

Are your other security products set to update on start-up and scan? If so that would increase your startup time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are your other security products set to update on start-up and scan? If so that would increase your startup time.

Thanks for responding.

I have only Avast 6 with resident protection and together a couple of years ago I use SUPERAntispyware Free Edition, was never presented this problem before.

It seems to me that the inconvenient appeared after the update of program 4.49.1000.

More galling than the time of initialization is high CPU consumption that freezes the pc and prevents any other task, also sometimes, not always,

He often gives error during the update of signatures.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What error are you receiving when updating?

Only says "has been a problem during the upgrade and if I want to send a report".

Happens sometimes, if I insist manages to update correctly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Only says "has been a problem during the upgrade and if I want to send a report".

Happens sometimes, if I insist manages to update correctly.

What are your computer specifications? (Ram, Processor etc)

Share this post


Link to post
Share on other sites

What are your computer specifications? (Ram, Processor etc)

Motherboard FOXCONN 661MX PRO Socket 478

Processor Intel Celeron D 2,53 Ghz

Ram 512 M

Operating System Windows XP Home Edition 32 bit

It makes me know if you need other information. Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...