Jump to content
patches777

SuperAntiSpyware Professional Stope responding

Recommended Posts

Hi, I'm aNewbie to this forum, but I just downloaded the SuperAntiSpyware Professional edition yesterday to clean my laptop, but it stops responding after it gets about two thirds through the scanning process and I have to close the program I have Windows 2000 Pro on the computer. I tried running it in safe mode, same problem. Thanks for your help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi, I'm aNewbie to this forum, but I just downloaded the SuperAntiSpyware Professional edition yesterday to clean my laptop, but it stops responding after it gets about two thirds through the scanning process and I have to close the program I have Windows 2000 Pro on the computer. I tried running it in safe mode, same problem. Thanks for your help.

Did you change any of the default scanning options?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi!

Thanks for the comeback. Yes I did ONLY after I ran the program three times and it locked up each time, I then tried doing only the memory scan, then the registry scan, file scan etc. NO LUCK. Thanks for your help

Patches777

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi!

Thanks for the comeback. Yes I did ONLY after I ran the program three times and it locked up each time, I then tried doing only the memory scan, then the registry scan, file scan etc. NO LUCK. Thanks for your help

Patches777

If you do just a memory scan it locks up? What other security software are you running?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi!

I'm using Avast and Zone Alarm. I also run SpyBot and AdAware. Thanks

Betty

Does it lock up when doing just a memory scan? If you disable zone alarm and avast (as a test) does it still crash? What is the error when it crashes? How long have you let it sit when you see the "lock up"?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Again;

I did run it in safe mode and the same thing. I just tried to run it again after I ran Avast & it corrected (put in the chest) some Trojans. I just tried to run SuperAntispyware again and it gets to the file scanning portion and indicates that the number of files scanned is 0 but the detected problems is up to 12, 600 all adware IPWins? I had to shut it down again, maybel I should just uninstall the program and re-install it & see what happens?? What do you think. Thanks again.

Patches

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi Again;

I did run it in safe mode and the same thing. I just tried to run it again after I ran Avast & it corrected (put in the chest) some Trojans. I just tried to run SuperAntispyware again and it gets to the file scanning portion and indicates that the number of files scanned is 0 but the detected problems is up to 12, 600 all adware IPWins? I had to shut it down again, maybel I should just uninstall the program and re-install it & see what happens?? What do you think. Thanks again.

Patches

It sounds as if something is not right - I would try the uninstall and re-install.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...