Jump to content
tim

Can't use the ActivX Browser Diagnostic

Recommended Posts

So glad I have access to this forum at last, my browser keeps getting hijacked so I wanted to submit a SAS log.

Then I realised that it does it from the browser after I typed out my situation and copypasted my log, but the ActiveX just did nothing and came up with a red error message:

There was a problem loading or running the the diagnostic program on your system.

I have a hunch that it's the browser hijack causing this error, but I might be wrong? I have ActiveX enabled for other stuff anyway, but I'm using Vista not any of the OS listed...

Thanks, Tim91

Share this post


Link to post
Share on other sites

were you running "internet explorer"? "activex" is not compatible with "firefox", if you were running firefox..

maybe you should contact SAS's "support" for some personal assistance from them?

another option would be to go to a forum where people help others with removing malware from their computers.. i don't see a sub-forum like that here, as part of this forum.. there are various forums like that.. one is at "dslreports.com", "security cleanup".. another one is at "bleepingcomputer.com".. here are links for those:

http://www.dslreports.com/forum/cleanup

http://www.bleepingcomputer.com/forums/forum22.html

have you tried doing a scan with the "malwarebytes" program? it might find something that SAS missed, that might help to solve the problem that you are having..

the malwarebytes forum is another place where you could ask for assistance with removing malware.. here is a link for it:

http://forums.malwarebytes.org/index.php?showforum=7

Share this post


Link to post
Share on other sites

were you running "internet explorer"? "activex" is not compatible with "firefox", if you were running firefox..

maybe you should contact SAS's "support" for some personal assistance from them?

another option would be to go to a forum where people help others with removing malware from their computers.. i don't see a sub-forum like that here, as part of this forum.. there are various forums like that.. one is at "dslreports.com", "security cleanup".. another one is at "bleepingcomputer.com".. here are links for those:

http://www.dslreports.com/forum/cleanup

http://www.bleepingcomputer.com/forums/forum22.html

have you tried doing a scan with the "malwarebytes" program? it might find something that SAS missed, that might help to solve the problem that you are having..

the malwarebytes forum is another place where you could ask for assistance with removing malware.. here is a link for it:

http://forums.malwarebytes.org/index.php?showforum=7

I was using Internet Explorer to do the online diagnostic, but I think my infection prevented it from working.

I used Full/Complete scan with Avast!, Malwarebytes and FREE Super AntiSpyware. Avast was so I could get a free pre boot scan which I'd have to pay for with SAS, and I think I have a keylogger trojan "PWSteal"/"LDpinch" so I really don't wanna put my card details in right now. It stands to reason that if FREE SAS didn't solve my problem, PRO SAS won't solve it either.

I have submitted a support request, but as FREE user I have lowest priority in the queue for support.

I will try to put my case up on one of the sites you linked, although my browser often redirects me when I try to access any internet security sites.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...