Jump to content
sOulbAit

Norton Safe Search

Recommended Posts

Hi Guys:

Still testing the new 5.0 SAB. When you do a search using google site, the Norton Safe Search (Norton Internet Security 2010) would have a (check mark, question mark, or a red X) next to the site to let you know how safe the site is. With the earlier version 4.6 with windows 7, the marks would show no mater if you allow google to allow ads or not. Now with windows 8 and SAB 5.0 the marks do not show (until you allow the google site to show ads).

Just posted this as an info message.

Thanks again guys.

sOulbAit

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi Guys:

Still testing the new 5.0 SAB. When you do a search using google site, the Norton Safe Search (Norton Internet Security 2010) would have a (check mark, question mark, or a red X) next to the site to let you know how safe the site is. With the earlier version 4.6 with windows 7, the marks would show no mater if you allow google to allow ads or not. Now with windows 8 and SAB 5.0 the marks do not show (until you allow the google site to show ads).

Just posted this as an info message.

Thanks again guys.

sOulbAit

Ok thank you - we'll check it out!

Share this post


Link to post
Share on other sites

PS: This goes for all the search engine pages - Yahoo, Bing, Google. Until you allow the site.

Have a great day

sOulbAit

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Guys:

Google must have changed somthing in the past couple of days. It use to let Norton Safe Search desplay in Google after the latest update of SAB. Now it is back to not working again. It does not show the icons after each search page listed. It does still work with Bing, Yahoo and the rest of them, but now it has stopped with google.

Both computers are showing the same symtoms. I can turn off SAB and it works with google. I made sure it was still added to the safe managed sites and it was there allowing all 5 selections.

Must be similer to the Facebook page problem.

Have a Happy Thanksgiving and keep up the fantastic work.

sOulbAit

Windows 7 Internet Explorer 8 SAB 1022 (one computer is 64 bit and the other is not)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Added to the above post.

Now google is working correctly with Norton Safe Search. What gives with google.

Thanks

sOulbAit

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi Guys:

Google must have changed somthing in the past couple of days. It use to let Norton Safe Search desplay in Google after the latest update of SAB. Now it is back to not working again. It does not show the icons after each search page listed. It does still work with Bing, Yahoo and the rest of them, but now it has stopped with google.

Both computers are showing the same symtoms. I can turn off SAB and it works with google. I made sure it was still added to the safe managed sites and it was there allowing all 5 selections.

Must be similer to the Facebook page problem.

Have a Happy Thanksgiving and keep up the fantastic work.

sOulbAit

Windows 7 Internet Explorer 8 SAB 1022 (one computer is 64 bit and the other is not)

Thank you for testing, we'll have another version posted soon!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...