Jump to content
CraigS

1st Pro Scan--Direct Disk Access Error

Recommended Posts

Win XP Media Ctr: SAS Free never had a problem; 1st Pro Scan today netted Error: UnChk Direct Disk Access and I had to ReBoot to clear out. Have no fear Sppt will answer my Svc Request but thought I'd save them time if anyone knows a likely cause. I have ESET ESS AV/FW, SpywareBlaster, Diskeeper 7, and Spybot SD TeaTimer as only real-time Apps. ESS users have SAS without issues per their posts.

Any thoughts appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am also getting this direct disk error. I have not been able to resolve it so far. I downloaded the beta version of SAS a couple of weeks ago and all ran great...no problems. I changed my firewall to Online Armor, but that seemed to work fine, no problems. Then, on Saturday, my weekly scan began and I got the first of many direct disk errors. I uninstalled the Beta, and reinstalled the release version, and the problem persists. Sometimes SAS even freezes up during a quick scan and locks down my computer. Or, it just closes out mid scan with no error report or anything. Another thing that happens (sometime, not all the time) is when I click to open SAS, I get the prompting for home page protection and if I want to do a scan for updates, as if this was the first time SAS had been run on my system.

A few things happened recently that may or may not have to do with this error:

I installed a new printer, I downloaded a trial and uninstalled Superadblocker, I changed my firewall from Comodo to Online Armor (SAS is marked trusted in OA), and I upgraded my video card.

I am using XP Media, with all updates, NOD32, OA, and WinPatrol in additon to SAS (which is now turned off).

I uninstalled the release version and downloaded and installed the newest Beta 1146, but still have the same issues.

I also ran CCleaner between installs to try and make sure no currupt files were left on my system.

I hope someone has some ideas for me. I miss seeing the SAS beetle sitting next to Scotty, the Winpatrol doggie!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alisha, Please submit a customer service request directly.Be sure to indicate with which build of version 4.0 you are having problems and whether you have you used version 3.9 previously with your current programs.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Please submit a customer service request directly.Be sure to indicate with which build of version 4.0 you are having problems and whether you have you used version 3.9 previously with your current programs.

Done! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm happy to report that my problem is solved. :D

I have to say that SAS has THE BEST customer support that I have ever encountered.

SuperAntiSpyware is an awesome product, with awesome support! 8)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×