Jump to content

Blues

Members
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

About Blues

  • Rank
    Member
  • Birthday 01/01/1970

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. I own a "pro" license for each but I'd suggest only running one in real-time along with your antivirus of choice.
  2. I personally use Quicken, a Turbo-Tax competitor, Open Office and a couple of different image programs on my system... (Again offered only as a data point, not to contradict anyone's experience or findings. The more info we have, the better chance of resolving issues imho.)
  3. FWIW, MSE (version 2) runs just fine on my and my wife's XP Pro SP3 machines. On mine, the very first day (after the version upgrade) I did see some periods of high CPU usage and was getting a bit concerned. That abated later that same day and has not returned. I don't know if it was due to MSE adapting to the system or not but it has not returned and my computer and fans could not be running more quietly or smoothly. Just offered as another data point. (We switched to MSE several months to a year ago from the free versions of Avira and Avast and have had absolutely no regrets in doing so.)
  4. I also run SAS Pro in realtime alongside MSE without any issues.
  5. Thanks for your reply, Seth. After I rebooted (just to see if it would make a difference) there was another update that I manually downloaded. This was faster than the last few days. I didn't time it but it was noticeably better. So, I can't say if it was the reboot or the version update. (And all I really care about is having everything running smoothly.) Currently running: 4.41.1000, Core 5243, Trace 3055
  6. Just a quick update since I just this minute downloaded 4.41.1000 So I guess I'll have to wait and see if that alleviates the issue. Unfortunately I'll be away from this machine for a few days and so may not have the opportunity to provide further info (if requested).
  7. I've noticed that the last day or two that the updates have been very, very slow. It's taking several minutes instead of just the minute or so it used to take up until recently. I'm on an XP Pro SP3 setup. SAS 4.40.1002 Core 5242 Trace 3054 I've never had issues with SAS previously I've run SAS Pro for a good while now. Any thoughts on this are appreciated.
  8. Thank you my friend. I thought it might be since I brought it up last year but I figured there was no harm in following up. Will make an excellent product even better (imho).
  9. Don't hold back now, fellas...tell me what you really think...
  10. I've brought this up in the past but never got a reply one way or the other. It would really be helpful to have the tray icon either turn red or have a slash through it (or something similar, such as saying "disabled" or "enabled" when the mouse hovers) so that we know the status of our real-time protection. Virtually all other security software that operates in real-time offers such a visual aid and I'm hoping that SAS will also provide us with the same in the near future. What say you? Thanks in advance!
  11. I'm running SAS real time along with MSE. Thus far, they seem to play quite nicely despite the admonition from MSE. Hopefully we'll hear from some of the more technically savvy folks and forum administrators.
  12. Sounds to me like the purchase of the "Pro" version would be a nice way of making amends. (I'm just saying... )
  13. I had a similar issue on my XP Pro machine. After I rebooted once or twice the problem resolved itself. Don't know what caused the conflict. (If you have a firewall running, make sure that all of SAS' files are enabled.)
×
×
  • Create New...