Jump to content

Victek123

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Victek123

  • Rank
    Newbie
  • Birthday 01/01/1970

Profile Information

  • Interests
    SUPERANTISPYWARE
  1. I checked again and here is the target for the shortcut I'm using to run SAS - definitely not running the installer/EXE. "C:\Program Files\SUPERAntiSpyware\SUPERAntiSpyware.exe"
  2. Currently I'm using SAS on demand and don't have it loading automatically when Windows starts. When I start it though it always runs the setup wizard as if it's running for the first time. I make the necessary choices and it completes and runs SAS normally afterward, but next time the same thing happens. Any thoughts on how to fix this? OS is Windows 7 x86. By the way Happy New Year!
  3. I was able to sort this out so disregard. Thanks!
  4. This is happening when I try to install the latest version of SAS Pro. I'm running Windows 7 32 bit and haven't had SAS on this system before. I've trying running the install with the "run as admin" switch, but that didn't help. Any help appreciated. TIA
  5. I think the icon image is just fine. What I would like to suggest is that the icon reflect the status of SAS. For instance the icon could indicate update availability, real time protection ON/OFF, scan in progress, things along those lines. At a minimum perhaps the icon could turn red when SAS wants to alert the user about something, such as outdated signatures? A number of other security programs do this and I've noticed it helps me catch problems.
×
×
  • Create New...