Jump to content

ch43racing

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ch43racing

  1. Thanks for your suggestion. I uninstalled SAS Pro, and turned off both Norton and Winpatrol. On the 3rd install it installed just fine. I believe it was Winpatrol Plus that was causing the problem. Works fine in conjunction with Norton 36- V4. Sorry for the late response. I was out of town.
  2. Win 7 Home Premium Norton 360 v4 Winpatrol Plus SAS Pro 4.40.1002 Everything installed and set up to Run as Administrator. Cannot get SAS to load at startup. Have to load it manually. Tried to uninstall and reinstall. No luck. I must be doing something wrong, but can't figure out what. Thanks.
  3. Thanks Seth. Reinstall seemed to have fixed it.
  4. I am a long time user of SAS pro. A few weeks ago a problem developed that has me baffled. XP Pro SP2 KIS 2010 MBAM on demand I often run SAS Pro on demand vs. real time. Set to not run at startup. Real time protection unchecked. First Chance Protection checked. After windows starts and loads when I start SAS Pro the icon appears in the taskbar but the splash screen does not appear. The taskbar icon then disappears and the task manager window shows that SAS Pro is not running. After restarting SAS Pro the program functions properly inclusing the taskbar icon appearing, the spash window and the program updates. Any idea why the program will not work on initial startup? Should I do a reinstall? Thanks for any help.
  5. KIS automatically uninstalled my SAS Pro today while doing the KIS update. It would not install w/o 1st doing the uninstall. I reinstalled SAS Pro and ran a scan. Everything is fine. Seems that Kaspersky is flagging some programs and insists on the uinstall.
×
×
  • Create New...