Jump to content

GuiltySpark

Moderators
  • Content Count

    1486
  • Joined

About GuiltySpark

  • Rank
    Volunteer Mod

Contact Methods

  • Website URL
    https://techstep123.co.uk/

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    The Space Between Two Points
  • Interests
    Knowledge.

Recent Profile Visitors

102802 profile views
  1. it should auto remove the file items usually these are just browsing cookies. best way is to clear your browser and run a second scan without surfing the net to see if the detections are still showing.
  2. No outstanding issues that I can see.
  3. Ok after rummaging round various settings, regedits, alternate starts etc, it appears to be built into the very application itself and is directly involved with support.com tech help this only showing on the free version however, the subscribed version is not affected. How long the ad(s) last for I have no idea it may be just until the next update but a member of the Admin team would know more. Sorry I can't be more help here.
  4. Can you take a screen shot of the offending article and upload it please.
  5. Sorry guys but at present I haven't been able to reproduce this issue can you give more feedback about the systems you're using.
  6. if its a single user license then the old code has to be deregistered from the original machine first.
  7. Hi ron try resetting the browser. http:// https://www.bleepingcomputer.com/tutorials/how-to-reset-the-chrome-browser-back-to-its-default-settings/
  8. This is currently being looked into https://forums.superantispyware.com/index.php?/topic/8988-something-added-to-startup/
  9. No its only for Windows currently.
  10. General section as its a bug not malware. I run Vista and some others still use older versions of Windows so its good to know if it is only appearing on certain OS versions. I only use Vista as and when for certain software as I do not like 10 (this is my choice only not the viewpoint of everyone).
  11. Moved to general section. Also alerted admins to this so they can take a look. I still haven't been able to reproduce the issue in vista
  12. Can you guys see if this is still an issue after updating cheers
  13. I've been trying to upload an image but it wont allow me to for some reason I'll have to ask geoff about that. Under Advanced Scan Settings can you check Scan Inside ZIP Archives and run a scan
×
×
  • Create New...