Jump to content

eno

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About eno

  • Rank
    Newbie
  1. Alright so my dad bought professional after I told him about SAS ( ). A few months down the road he ended up giving me this computer. Unfortunately I had to do a PC recovery due to some bad malware on it, but now SAS reverted back to the free version. How do I get professional back?
  2. Thank you. Although the update didn't help, I did send a support request. Most recent log: Generated 04/13/2010 at 02:01 AM Application Version : 4.35.1002 Core Rules Database Version : 4799 Trace Rules Database Version: 2611 Scan type : Quick Scan Total Scan Time : 00:11:43 Memory items scanned : 312 Memory threats detected : 0 Registry items scanned : 592 Registry threats detected : 0 File items scanned : 9865 File threats detected : 7 Adware.Tracking Cookie C:\Documents and Settings\NetworkService\Cookies\system@enhance[2].txt C:\Documents and Settings\NetworkService\Cookies\system@bs.serving-sys[1].txt C:\Documents and Settings\NetworkService\Cookies\system@ad.yieldmanager[1].txt C:\Documents and Settings\NetworkService\Cookies\system@serving-sys[2].txt C:\Documents and Settings\NetworkService\Cookies\system@ad.wsod[1].txt C:\Documents and Settings\NetworkService\Cookies\system@xml.happytofind[2].txt Trojan.RootKit/Gen C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\RGXRL.SYS
  3. Hello. 2 days ago I was hit with a barrage of viruses, and I'm not sure exactly where they came from. The main symptom was something like...a fake program called malware doctor or something like that, that kept popping up and asking me to order their product. Since then I've been working to remove all of the viruses/malware that were on my computer (superantispyware found 63 on first run). After researching the problem, I found that rebooting in safe mode and using SAS or MBAM should fix the problem. Unfortunately that was only partially the case. After running SAS and MBAM I realized that my google chrome (the browser I normally use) didn't work. I would open the page and it would just show the loading symbol until it asked me to kill the page or wait. I did a little more research only to find that people that have this problem appear to be afflicted with some sort of rootkit problem. Lo and behold, SAS finds 1 rootkit and a few adware tracking cookies...after deleting and rebooting, my google chrome still doesn't work, and I search again (all of these searches are done in safe mode btw) and the rootkit is still here (even after running the scan + deleting multiple times). Can someone help me get rid of this once and for all? I'd appreciate it. OS: Windows XP Most recent log: SUPERAntiSpyware Scan Log https://www.superantispyware.com Generated 04/13/2010 at 00:24 AM Application Version : 4.33.1000 Core Rules Database Version : 4799 Trace Rules Database Version: 2611 Scan type : Quick Scan Total Scan Time : 00:12:35 Memory items scanned : 283 Memory threats detected : 0 Registry items scanned : 592 Registry threats detected : 0 File items scanned : 9866 File threats detected : 6 Adware.Tracking Cookie C:\Documents and Settings\NetworkService\Cookies\system@doubleclick[1].txt C:\Documents and Settings\NetworkService\Cookies\system@kontera[1].txt C:\Documents and Settings\NetworkService\Cookies\system@advertise[1].txt C:\Documents and Settings\NetworkService\Cookies\system@casalemedia[1].txt C:\Documents and Settings\NetworkService\Cookies\system@advertising[1].txt Trojan.RootKit/Gen C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\RGXRL.SYS
×
×
  • Create New...