Jump to content
Sign in to follow this  
Diane P.

Help with "borked" update

Recommended Posts

Attempted update from my mobile hotspot and update must have become corrupted because decompression failed. I could not open SAS either, normally or with alternate start.

 

I did an uninstall/reinstall and SAS would not install. I removed all traces of SAS with Revo, did a system restore and I'm up and running. However, when SAS started, it asked me to select a language. I tried but the selection box was blank.

 

The program is running, but when I do an definition update, SAS tells me there's a new version of the program. I click it, it tries to install a language file, but never does. Otherwise, program runs fine. It's annoying, but will the next version of SAS fix this or do I have to do something more drastic, like an uninstall/ reinstall all over again. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok.

 

Is SAS still telling you that there is a new update available ?

 

Yes, I do manual updates because of limited internet coverage and did one this morning; after the definition updates are done, the program update on the lower right of my screen pops up and tells me there's a language file update dated sept 25, 2012 and it doesn't install. It just goes away and then comes back after I do my definition updates.

 

D.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What language do you currently have it set at ?

 

I presume English, but when I looked in the  General/Set Up tab, language preferences and clicked on it, there are no languages to select. It's totally blank. There's no language to select. That must be the source of the problem. I attempted to install the language file update as I said before but it doesn't install.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Personally I think it may be a problem with the connection you have to the net, best bet would be to use a direct ethernet cable and download SAS again, but first use this to uninstall your current SAS program : http://www.superantispyware.com/supportfaqdisplay.html?faq=47 download the appropriate 32 or 64 bit version and try (if available) to download via cable instead of mobile hotspot.

 

If still it fails then please fill out a support request : http://www.superantispyware.com/precreateticket.html explaining your issue(s).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Personally I think it may be a problem with the connection you have to the net, best bet would be to use a direct ethernet cable and download SAS again, but first use this to uninstall your current SAS program : http://www.superantispyware.com/supportfaqdisplay.html?faq=47 download the appropriate 32 or 64 bit version and try (if available) to download via cable instead of mobile hotspot.

 

If still it fails then please fill out a support request : http://www.superantispyware.com/precreateticket.html explaining your issue(s).

 

I thought an uninstall/reinstall might be necessary....we are travelling and I will not have ethernet capabilties for a couple of weeks. I will uninstall/reinstall then. SAS is working so I will leave it alone for now. Thanks for your help

 

Diane

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×